"

Beachparty gewoon op ABCTA-terrein!

Op 13 en 14 augustus 2016 zal er wederom een Beachparty worden georganiseerd op het voormalig ABCTA-terrein in Beltrum. De voorbereidingen zijn al weer in volle gang. Binnenkort zullen er weer verschillende like, deel en tag acties via Facebook worden gehouden om gratis entree en/of munten te winnen!

Het voormalig ABCTA-terrein is de enige nieuwbouwlocatie in Beltrum. Hier wordt door de Beltrumnaren goed gebruik van gemaakt, want het afgelopen jaar zijn er een tweetal woningen gebouwd op het voormalig ABCTA-terrein. Daarnaast zijn er na de zomervakantie plannen om nog een tweetal woningen. Geruchten gingen dat het jaarlijkse Beltrumse strand in 2016 op zoek moest naar een nieuwe locatie, maar gelukkig kan de Beachparty ook dit jaar nog gebruik maken van deze mooie locatie in het hart van Beltrum!

De organisatie van het evenement is in volle gang; de dj’s zijn gecontracteerd, zon, zee en strand besteld, het Beachtennis, Beachvoetvolley en Beachvolleybal toernooi worden voorbereid en ook voor een hapje en drankje zal weer worden gezorgd.

Over een ruim 6 weken is het dan ook alweer zover! Binnenkort zal in Beltrum en de wijde omgeving hiervan ook weer volop promotiemateriaal en informatie te vinden zijn. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, like/deel/tag acties: volg ons op Facebook en houdt onze website in de gaten!

De inschrijving voor de verschillende sporten is inmiddels geopend, ga voor meer informatie en opgave voor de sportactiviteiten naar: www.beachpartybeltrum.nl/meedoen

Like Beachparty Beltrum