"

De oude website van Beachparty Beltrum is op de schop gegaan en de nieuwe is gelanceerd! Bij de lancering van de nieuwe website is ook direct de inschrijving voor de diverse sportenevenementen geopend. Kijk gerust even rond op de nieuwe website, maar vergeet je vooral niet in te schrijven!!

De website is op de kop gegaan en in een nieuw jasje gegoten. Dit hebben we te danken aan Niice. Zij hebben de regie op zich genomen voor het ontwerpen en programmeren van de website. We hebben geprobeerd het zo overzichtelijk mogelijk te houden. Hierdoor kun je nu nog makkelijker binnen enkele muisklikken informatie vinden over het sportprogramma, de line-up en de sponsoren van de beachparty. Maar dit is niet het enige wat er is veranderd. Ook het inschrijven is nu makkelijker geworden. Je vult de gegevens in op de pagina ‘meedoen‘ en als we de gegevens goed hebben ontvangen ontvang je een mail ter bevestiging van je inschrijving.

Dit jaar kun je je na een jaar van afwezigheid ook weer inschrijven om deel te nemen aan het beachvoetvolleybal. Daarnaast is er natuurlijk de gelegenheid om mee te doen aan beachvolleybal of beachtennis! Dus kun jij een aardig balletje trappen of slaan, geef je dan nu samen met jou team op voor één of meerdere sportactiviteiten!

We hopen je op 15 en 16 augustus te mogen aanschouwen in een sportoutfit op het strand van Beltrum!

Like Beachparty Beltrum