"

Niet bang voor zand tussen je tenen? Hou je wel van een balletje slaan? Ben jij een echte kampioen? Twijfel niet en schrijf je nu in! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Geef je team nu op voor beachtennis (zaterdag) of beachvolleybal (zondag)!

Beachtennis wordt gespeeld met 2 veldspelers (team bestaat uit 2-4 spelers). Beachvolleybal en beachvolleybal wordt gespeeld met 4 veldspelers (team bestaat uit 4-8 spelers).

Wanneer je het inschrijfformulier hebt verstuurd ontvangt je direct een email met de bevestiging van je inschrijving. Vervolgens ontvang je van ons een mail met meer informatie omtrent je aanmelding.

De aanvang voor de beachtennis is op zaterdag 12 augustus om 13:00 (start 13:30), de wedstrijden van beachvolleybal starten op zondag om 12:00 (aanvang 11:30). Deze tijden zijn onder voorbehoud, bij aangepaste tijden worden deze via het verkregen e-mailadres gecommuniceerd. Bij de beachtennis wordt gezorgd voor speciale rackets en ballen!

Inschrijfgeld bedraagt € 15,- per team en per deelname. Dit bedrag graag vooraf betalen op rekeningnummer NL57RABO0161861377 ondervermelding van jou teamnaam en sportactiviteit of gepast en contant betalen voor aanvang van het sportevenement.

Weet je niet precies wat de regels zijn per sport?
Onder de volgende links vind je per sport enkele toernooiregels en tips!

Inleidingsbrief beachtennis 2017
Inleidingsbrief beachvolleybal 2017

Kies een sport*
 Beachvolleybal Beachtennis

 

Like Beachparty Beltrum