"

Niet bang voor zand tussen je tenen? Hou je wel van een balletje slaan? Ben jij een echte kampioen? Twijfel niet en schrijf je nu in! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Geef je team nu op voor beachtennis (zaterdag) of beachvolleybal (zondag)!

Beachtennis wordt gespeeld met 2 veldspelers (team bestaat uit 2-4 spelers). Beachvolleybal en beachvolleybal wordt gespeeld met 4 veldspelers (team bestaat uit 4-8 spelers).

Wanneer je het inschrijfformulier hebt verstuurd ontvangt je direct een email met de bevestiging van je inschrijving. Vervolgens ontvang je van ons een mail met meer informatie omtrent je aanmelding.

De aanvang voor de beachtennis is op zaterdag 18 augustus om 12:30 uur (start 13:00 uur), de wedstrijden van beachvolleybal starten op zondag om 12:00 uur (aanvang 11:30 uur). Deze tijden zijn onder voorbehoud, bij aangepaste tijden worden deze via het verkregen e-mailadres gecommuniceerd. Bij de beachtennis wordt gezorgd voor speciale rackets en ballen!

Voor de jeugd (beachvolleybal en beachvoetbal) is de aanvang om 13.30 uur op zondag 19 augustus, de sporten zullen beginnen om 14.00 uur. De sporten zullen alleen plaatsvinden wanneer er genoeg aanmeldingen zijn. De maximum leeftijd om aan de jeugd toernooien deel te nemen is 15 jaar.

Inschrijfgeld bedraagt € 15,- per team en per deelname, voor de jeugdteams is dit €7,50. Dit bedrag graag vooraf betalen op rekeningnummer NL57RABO0161861377 onder vermelding van jou teamnaam en sportactiviteit of gepast en contant betalen voor aanvang van het sportevenement.

Weet je niet precies wat de regels zijn per sport?
Onder de volgende links vind je per sport enkele toernooiregels en tips!

Inleidingsbrief beachtennis
Inleidingsbrief beachvolleybal

Kies een sport*
BeachvolleybalBeachtennis
Indien beachvolleybal, geef hier onder aan of het gaat om recreatie- of prestatieklasse gaat. Ook als het om een jeugdteam gaat.

 

Like Beachparty Beltrum