"

Zaterdag 18 augustus ’18

21:00 t/m 00:00 DJ WeDamnz

Lennard klein Gebbink beter bekend als WeDamnz, een jonge getalenteerde soloartiest bekend om zijn unieke combinatie van energie en creativiteit. WeDamnz heeft laten zien dat hij een publiek, groot of klein, fysiek of vermoeit kan amuseren met zijn explosieve prestaties en enthousiaste verschijning op het podium. WeDamnz wist populaire lokale plaatsen in Nederland te beveiligen, zoals: Zwarte Cross, Dancetour Doetinchem, Graanbeurs Breda, De Kelder Nijmegen en Plaza Arnhem.

Naast zijn optredens was WeDamnz ook bekend van zijn miljoenen gestreamde mashups wereldwijd! Niet alleen kreeg hij vroege steun van onder anderen Martin Garrix, Afrojack, Mike Williams en Julian Jordan, maar hij kreeg ook grote belangstelling bij grote invloedrijke labels.

Een krachtige set door verschillende stijlen te koppelen en aan te passen aan de sfeer van het publiek!

 

00:00 t/m 01:00 Feestnation

Ben je klaar om dansend rijk te worden van vliegende Feestnation biljetten die weggeschoten worden door hun cash gun? Dans, geniet en vergeet je schaamte door de gezelligheid en partyvibes die deze boys met zich meebrengen.
The Nation wordt steeds groter en gekker! Of ze nou draaien in een discotheek, tentfeest of op een festival: Het dak gaat eraf! Het is niet voor niks dat dit party duo draait op grote festivals als Freshtival, DEFQON 1 en Hockeyloverz.
Een act die dus zeker niet mag ontbreken in de line-ups van de vetste feesten.
Dus waar wacht je nog op?! #JOINTHENATION

 

Zondag 19 augustus ’18

18:00 t/m 22:00 FeestDJ Irmo

Vanuit het hart van het uitgaansleven in het zuiden van het land maakt Irmo bijna dagelijks ergens in Nederland van een gewone dag… een feestdag. Ervaring, interactie en zorgen dat iedereen een fantastische avond heeft, Irmo is ‘the complete package’.

Like Beachparty Beltrum