"

Zaterdag 17 augustus ’19

21:00 t/m 00:00 DJ Doubble B

DJ DouBBle B oftewel Bart Beuting is geboren en getogen in de Achterhoek en is van jongs af aan al druk bezig met de muziek.
Zijn dj carrière begon bij Bar ’t Doktertje in Lichtenvoorde waar hij achter de desks werd gezet toen 1 van de huidige dj`s niet kwam opdagen. Vanaf dat moment was deze dj niet meer achter de knoppen weg te slaan en werd hij bij deze feesthotspot al snel resident dj.

Daarnaast draait hij niet alleen in uitgaansgelegenheden, maar draai ik ook op; kermissen, besloten feesten, themafeesten, evenementen, bruiloften, bedrijfsfeesten en andere feestlocaties of wat voor gelegenheid dan ook.
Dj DouBBle B had de smaak al snel te pakken en dit resulteerde al op korte termijn tot meerdere boekingen in zowel binnen- als buitenland.
Mijn doel is dan ook om van iedere gelegenheid; hoe groot of klein dan ook, een super feest te maken!
Daarbij is de spontane interactie tussen het publiek en voor m als dj erg belangrijk.
Hij doet dan ook erg zijn best om op elke gelegenheid de mensen en de bijbehorende muziek wensen goed aan te voelen, hierop in te spelen met eigentijdse muziek, zodat elke feestgelegenheid gegarandeerd slaagt!

Momenteel is hij niet meer weg te denken in het uitgaansleven en laat vele handjes omhoog gaan.

00:00 t/m 01:00 Bende van Ellende

Dit ellendig goede duo liet al vele dansvloeren zweten in zowel binnen- als buitenland en staat garant voor maar liefst 15 jaar ervaring! De Bende van Ellende is net zo energiek als de naam doet vermoeden.

Elk feest weten de mannen met hun uptempo sound direct naar hogere temperaturen te krijgen. De Bende van Ellende is niet alleen shinen op de nieuwste party-tracks, maar ze brengen ook de fijnste hiphop beats en af en toe een gouwe ouwe glijer ten gehore. Hoe dan ook: de Bende is on fire en niet meer weg te denken uit de party scene. Samen met het publiek zetten ze iedere tent gegarandeerd op stelten. Zorg er dus voor dat je dit gouden duo gezien hebt, want dat ze voor spektakel zorgen staat vast.
Bereid je voor op een hele bende chaos, gekkigheid en… ellende!

Zondag 18 augustus ’19

18:00 t/m 21:00 DJ Elmar

Zomers, vrolijk en dansbaar; de muziek van DJ Elmar laat zelfs wuivende palmbomen groeien op de Noordpool. Elmar is bekend van zijn succesvolle remix van ‘Meisjes van de nacht’, zijn radioprogramma’s op Unity FM, en vaste DJ-plekken zoals het Doktertje in Lichtenvoorde en Bongo Beach in Uden. Let the sunshine in!

21:00 t/m 22:00 The Allstarz

Met een heerlijke creatieve, energieke, fanatieke, en aanvallende speelwijze pakken ze iedereen in! Na de warming-up wisselen de verschillende speelstijlen elkaar in een rap tempo af. Richting het einde zetten ze het slotoffensief in en in de blessuretijd is niets ze te gek!

“Dit seizoen worden we echt kampioen, nu écht!” Een uitspraak die je in veel kleedkamers hoort. “Maar met dit materiaal doen we het toch nog niet zo slecht”, roept iemand zonder verstand. “Misschien moeten die 2 jongens maar wat anders gaan doen…”,roept een ander.
En zo geschiede! Willem en Rik hebben vanaf dat moment gekozen om wél ieder seizoen kampioen te worden. Niet bij de lokale voetbalclub, wel samen als The Allstarz! Willem was toch al niet zo van het scoren. Behalve dan als hij achter de draaitafels staat. Beter bekend onder de naam Juelzz scoorde hij al op 7th Sunday, Rebirth Festival, Paaspop, HockeyLoverz, Daydream Festival, Weekend Magnifiek en ga zo maar door. En Rik, de MC, die beter kan praten dan voetballen, zet menig publiek om in één dampende feestmassa! Samen met Willem als The Allstarz het perfecte spitsenduo wat in ieder stadion weet te scoren!

Like en volg BeachParty Beltrum